Ga naar hoofdinhoud
Doneer nu

Bedankt dat u online wilt doneren

EN

Share2Learn

Land: India
Categorie: Capaciteitsopbouw
doneer aan dit project

Het delen van kennis is een van de kerndoelstellingen van Light for the World. Hulp aan mensen met een handicap in ontwikkelingslanden is een terrein waarop nog veel kennis gedeeld kan worden. Vanuit India wordt Disability, CBR and Inclusive Development uitgegeven (voorheen Asia Pacific Disability Rehabilitation Journal), dat door 15.000 hulpverleners in 91 landen wordt gelezen. Light for the World steunt de uitgave van dit blad.

Waar andere titels vooral een ‘Westerse’ invalshoek kiezen, staat dit blad speciaal open voor kennisdeling tussen ‘Zuid-Zuid’ en van ‘Zuid naar Noord’. Auteurs hoeven niet te betalen voor een publicatie en lezers hoeven geen abonnementskosten te betalen. Dat maakt het blad toegankelijk voor iedereen en is daarom uniek.

Het blad wordt gelezen door onderzoekers, programmacoördinatoren en andere professionals van ontwikkelingsorganisaties die actief zijn op het gebied van Inclusieve Ontwikkeling en gemeenschapsontwikkeling.


doneer aan dit project

blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10x per jaar het laatste nieuws over de projecten en acties van Light for the World.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.