Ga naar hoofdinhoud
Doneer nu

Bedankt dat u online wilt doneren

EN

Coronacrisis: Met uw kerk in actie

“Spreek voor hen die weerloos zijn, bescherm het recht van de vertrapten. Spreek, oordeel rechtvaardig, geef de armen en behoeftigen hun recht.” Spreuken 31:8-9

De wereld is getroffen door het coronavirus. We leven in een ingrijpende tijd, waarin veel mensen het contact met hun dierbaren moeten missen. Juist wanneer zij dit zo hard nodig hebben. Dit gaat ook het kerkelijk leven niet voorbij; kerkdiensten mogen niet meer fysiek worden gehouden. Light for the World bidt voor het welzijn van de mensen in Nederland, in de wereld en voor de kerk wereldwijd. Wij mogen vertrouwen dat Jezus Christus, de Koning van de Kerk, de regie in handen houdt.  

De komende tijd zal ons werk erop gericht zijn om ervoor te zorgen dat, bij alle maatregelen die rond het coronavirus worden getroffen, mensen met een handicap niet worden vergeten. Wij zetten ons ervoor in dat belangrijke voorzieningen, zoals gezondheidszorg ook voor hen toegankelijk isWij zijn trots op onze collega’s in Azië en Afrika die in deze moeilijke omstandigheden hun werk doen. Daarin weten we ons gesteund door onze achterban, namens wie we dit belangrijke werk mogen doen.  

Ook u kunt ons helpen, door het werk van Light for the World op te dragen in uw persoonlijk gebed. Tijdens het gemeenschappelijk gebed van online kerkdiensten zou hier ook aandacht aan kunnen worden besteed. U kunt hier een PowerPoint-presentatie downloaden met informatie over het coronavirus en ons werk. Deze kunt u laten zien tijdens de online kerkdienst of naar onze webpagina refereren in uw online nieuwsbrief. Een online donatie is daarnaast van harte bij u aanbevolen. Wij danken u hartelijk. 

Uw kerk in actie voor kinderen met een handicap!

Wilt u meer informatie krijgen? Of de mogelijkheden voor uw kerk bespreken?* Voor al uw vragen kunt u bij Joke Pranger terecht via het e-mailadres: j.pranger@light-for-the-world.org of telefoonnummer: 0318-586358.

 

* Zolang de maatregelen van het RIVM rond het coronavirus nog gelden is het niet mogelijk een informatieavond, workshop, dienst of jongerenavond te organiseren.

blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10x per jaar het laatste nieuws over de projecten en acties van Light for the World.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.