Ga naar hoofdinhoud
Doneer nu

Bedankt dat u online wilt doneren

EN

2 september 2020

Stagiair(e) Marketing of Communicatie gezocht!

Een wereld waarin iedereen gelijke kansen krijgt, dat wil jij toch ook? Ben jij een echte wereldverbeteraar en wil je graag aan de slag bij een goed doel? Kun je goed schrijven en ben je een echte teamplayer? Heb je goede marketing- en communicatieskills en ben je resultaatgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de periode oktober 2020 tot februari 2021 zijn wij op zoek naar een enthousiaste Stagiair(e) Communicatie of Marketing (Veenendaal, 24-36 uur per week)

Wie zijn wij?
Light for the World werkt aan een wereld waarin mensen met een handicap een eerlijke kans krijgen op onderwijs, werk en gezondheidszorg. Het VN-verdrag inzake de Rechten van Mensen met een Handicap is onze leidraad. Mensen met een handicap behoren tot een van de meest kwetsbare groepen in ontwikkelingslanden.de meest gemarginaliseerde groepen in ontwikkelingslanden Zij vormen het hart van onze organisatie en geven richting aan ons werk.

Dit ga je doen:
Je gaat werken op de afdeling Fondsenwerving en Communicatie van Stichting Light for the World, waarbij je je inzet om campagnes te ontwikkelen en de organisatie zowel offline als online gaat promoten. Daarnaast help je het team met:

 • Het schrijven van teksten voor de website, social media, digitale nieuwsbrieven en magazines;
 • Het plannen en organiseren van (online) evenementen;
 • De communicatie naar de achterban;
 • Het ontwikkelen van materialen voor scholen en kerken;
 • Het ondersteunen van fondsenwervende activiteiten.

Dit bieden we jou:
Bij ons krijg je een bijzonder doel als bonus: meewerken aan een betere wereld voor mensen met een handicap in ontwikkelingslanden. Je krijgt de kans om veel te leren, creatief aan de slag te gaan en zelfstandig taken op te pakken. Uiteraard word je hierbij goed begeleid en heb je wekelijks overleg over jouw voortgang. Daarnaast krijg je een stagevergoeding en de kans om nieuwe dingen te ontdekken op communicatiegebied. Wegens de huidige omstandigheden omtrent het corona virus biedt Light for the World ook de mogelijkheid om (deels) thuis aan je stagetaken te werken.

En dit vragen we van jou:

 • Je volgt een HBO-opleiding in de richting van Communicatie, Marketing, Internationale Ontwikkeling, of een andere vergelijkbare opleiding;
 • Je bent beschikbaar vanaf oktober 2020 t/m februari 2021;
 • Je hebt interesse voor ontwikkelingswerk/ non-profit;
 • Je bent enthousiast, flexibel en zelfstandig;
 • Je hebt organisatietalent en bent een goede schrijver;

Meer weten of direct reageren?
Heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan jouw CV met motivatiebrief naar Margreeth Bronsema, m.bronsema@light-for-theworld.org. Wil je meer informatie of heb je nog andere vragen? Bel dan naar ons kantoor: 0318-586358.

Gerelateerde Berichten

22 september 2020

De voordelen van inclusie in Cambodja

Lees Voor Light for the World gaat in gesprek met de Cambodjaanse overheid! We willen ervoor zorgen dat de positie van mensen met een handicap in C...

22 september 2020

Toegankelijke zorg voor iedereen!

Lees Voor In ontwikkelingslanden hebben veel mensen met een handicap geen toegang tot gezondheidszorg. Ondanks hun kwetsbare situatie! Zo kan de co...

4 september 2020

Ethiopië: De impact van het coronavirus op oogzorg

Lees Voor “Het coronavirus vraagt veel van de gezondheidszorg over de hele wereld. Mensen met een handicap in ontwikkelingslanden, waar de ca...

blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10x per jaar het laatste nieuws over de projecten en acties van Light for the World.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.