Ga naar hoofdinhoud
Doneer nu

Bedankt dat u online wilt doneren

EN

29 juni 2020

Het jaarverslag van 2019

Ieder jaar publiceren wij een jaarverslag waarin wij kort laten zien wat wij, mede dankzij de betrokkenheid van al onze donateurs, met ons werk hebben bereikt. Graag geven wij een inzicht in hoe wij de middelen die wij mogen ontvangen, inzetten om te werken aan een wereld waarin mensen met een beperking gelijke kansen krijgen op het gebied van werk, zorg en onderwijs.

Vanaf deze week kan je in ons jaarverslag lezen over de resultaten die wij in 2019 dankzij jouw hulp mogen behalen. Zo voerden wij in het afgelopen jaar in totaal 19 projecten uit in 15 verschillende landen voor en met mensen met een beperking. Ook hebben we lokale en internationale organisaties begeleid om hun werk en programma’s inclusief en toegankelijk te maken voor mensen met een beperking.

Het jaarverslag van 2019 staat online!

Met ons jaarverslag bieden wij een kijkje in de vele initiatieven waarin mensen met een beperking het voortouw namen. Zoals het Make 12.4% Work Initiative: een speciaal programma waar Light for the World aan mee werkt. Mark uit Oeganda deed mee aan dit programma en mocht stagelopen bij een hotel als voedselassistent: “Op een nieuwe plek beginnen is nooit eenvoudig. Maar al snel werd ik in de bediening ingezet. Naast dat ik het vak geleerd heb, ben ik nu ook veel meer over mijn handicap gaan praten met andere mensen,”.  Benieuwd naar Marks verhaal en de verhalen van anderen?

Lees meer over onze initiatieven en resultaten in ons jaarverslag!

Gerelateerde Berichten

13 augustus 2020

Inclusie op kinderopvang: mijn kind hoort erbij

Lees Voor “De andere kinderen vinden hem gewoon, normaal. Mijn kind hoort erbij,” zegt Judith Baart, Research and Documentation Special...

30 juli 2020

In memoriam: Jenny Cozijnsen

Lees Voor 27 juli 2020 overleed Jenny Cozijnsen. Een dag later zou ze negentig jaar zijn geworden. Jenny was samen met haar man Martien (die in 201...

17 juli 2020

Maak kennis met ons team: Jasper Oei

Lees Voor Maak kennis met Jasper Oei, teamleider op de programma-afdeling bij Light for the World Nederland. Hij vertelt ons over zijn werk op het ...

blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10x per jaar het laatste nieuws over de projecten en acties van Light for the World.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.