Ga naar hoofdinhoud
Doneer nu

Bedankt dat u online wilt doneren

EN

14 april 2020

Inclusieve posters over corona

In Cambodja zijn er posters rondom het coronavirus ontwikkeld voor mensen met verschillende beperkingen. Light for the World heeft samengewerkt met het Ministerie van Sociale Zaken, Veteranen en Jeugdrevalidatie uit Cambodja, de Cambodjaanse Organisatie voor Mensen met een Handicap (CDPO) en de organisatie Humanity and Inclusion uit Cambodja. Samen zijn we sterker!

Verschillende berichten

De verschillende posters zijn ontwikkeld om zo de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De posters zijn gedeeld in het netwerk van het Ministerie van Sociale Zaken, Veteranen en Jeugdrevalidatie, de Cambodjaanse Organisatie voor Mensen met een Handicap en Light for the World Cambodja. Het is zowel online als gedrukt gedeeld. Een van de posters legt uit hoe het coronavirus kan worden bestreden. Deze informatie is speciaal gericht op mensen met een handicap. De andere vier posters bevatten korte berichten over toegankelijke informatie die nodig is om mensen met verschillende beperkingen te betrekken bij de maatregelen. Deze kunnen worden gedeeld via sociale media. Samen zorgen we ervoor dat mensen met een handicap bij de coronamaatregelen worden betrokken!

Bekijk de posters

Klik op de links hieronder en bekijk de Engelstalige posters!

Steun mensen met een handicap

Als informatie voorhanden is, is deze meestal niet toegankelijk voor mensen met een handicap. Juist nu is het zo belangrijk dat iedereen zich bewust is van de noodzaak afstand te houden en zich aan hygiëne regels te houden. Wij pleiten bij overheden om communicatie inclusief te maken voor mensen met een handicap. Wij begrijpen dat er in deze periode veel op u afkomt. Mocht u in de gelegenheid zijn, wilt u ons werk dan juist nu steunen? Dat kan door uw gebed en met een financiële bijdrage. Met uw steun kunnen we werken aan coronamaatregelen in Azië en Afrika, waarbij mensen met een handicap niet worden vergeten. 

Doneer nu

Gerelateerde Berichten

19 mei 2020

Actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus

Lees Voor Het aantal besmettingen wereldwijd neemt toe, ook in onze projectlanden. Volgens de officiële cijfers zijn er momenteel ongeveer 352 bes...

16 mei 2020

Confronterende resultaten: Zorgen rondom coronacrisis

Lees Voor Een van onze actiepunten rondom het coronavirus is de preventie van de verspreiding van het virus. In samenwerking met het radiostation T...

12 mei 2020

Tijdens de crisis: Verpleegster Júlia

Lees Voor Júlia Vasco is verpleegster in de Nhaconjo Health Unit en maakt daarmee deel uit van het Every Life Matters-project. Dit heeft tot doel ...

blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10x per jaar het laatste nieuws over de projecten en acties van Light for the World.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.