Ga naar hoofdinhoud
Doneer nu

Bedankt dat u online wilt doneren

EN

3 juli 2019

Nieuwe publicatie: Innovate for Inclusion!

In de publicatie Innovate for Inclusion! blikken onze collega’s Matthijs, Judith en Anneke terug op het succes van de Social Innovation Lab methode die Light for the World gebruikt. Dit doen ze door vier projecten van Light for the World uit te lichten en de resultaten te bespreken. De projecten laten zien dat de methode van het Social Innovation Lab erg succesvol is om mensen met een handicap te helpen (economisch) zelfstandig te worden.

Light for the World werkt aan een inclusieve samenleving. Dit doen wij door overheden, organisaties en bedrijven te helpen hun diensten voor personen met een handicap toegankelijk en inclusief te maken. Omdat er nog niet veel bekend is over hoe je overheden, organisaties en bedrijven het beste hierin ondersteunt, heeft Light for the World een lab opgezet. Werken met de lab methodiek heeft als doel oplossingen te zoeken en te testen om de maatschappij meer bewust te maken van het feit dat mensen met een handicap recht hebben op gelijke kansen. Deze methode lijkt erg succesvol te zijn. Meer weten over deze methode en het succes van de Social Innovation Lab? Klik hier om de publicatie te lezen!

Gerelateerde Berichten

19 september 2019

Gezocht: Relatiemanager Stichtingen en Vermogensfondsen

Lees Voor Light for the World is een christelijke ontwikkelingsorganisatie die zich inzet voor bestrijding van vermijdbare blindheid en voor inclus...

17 september 2019

Benefietconcert voor Light for the World in Blokzijl

Lees Voor Op zaterdagavond 28 september 2019 is er een Benefietconcert in de Grote Kerk te Blokzijl. Tijdens het concert zal er een collecte worden...

12 augustus 2019

Verhalen uit Mozambique: Safiya

Lees Voor Mirian doet voor Light for the World onderzoek in Mozambique naar de toegankelijkheid van noodhulp aan mensen met een handicap. Dit doet ...

blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10x per jaar het laatste nieuws over de projecten en acties van Light for the World.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.