Ga naar hoofdinhoud
Doneer nu

Bedankt dat u online wilt doneren

EN

3 juli 2019

Nieuwe publicatie: Innovate for Inclusion!

In de publicatie Innovate for Inclusion! blikken onze collega’s Matthijs, Judith en Anneke terug op het succes van de Social Innovation Lab methode. Dit doen ze door vier projecten van Light for the World uit te lichten en de resultaten te bespreken. De projecten laten zien dat de methode van het Social Innovation Lab erg succesvol is om mensen met een handicap te helpen zelfstandig te worden.

Light for the World werkt aan een inclusieve samenleving. Dit doen wij door overheden, organisaties en bedrijven te helpen hun diensten voor personen met een handicap toegankelijk te maken.Er is nog niet veel bekend is over hoe je overheden, organisaties en bedrijven het beste hierin ondersteunt. Daarom heeft Light for the World een lab opgezet. De lab methode zoekt oplossingen en voert testen uit. Hierdoor wordt de maatschappij meer bewust van het feit dat mensen met een handicap recht hebben op gelijke kansen. Deze methode lijkt erg succesvol te zijn. Meer weten over deze methode en het succes van de Social Innovation Lab? Klik hier om de Innovate for Inclusion publicatie te lezen!

Gerelateerde Berichten

19 mei 2020

Actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus

Lees Voor Het aantal besmettingen wereldwijd neemt toe, ook in onze projectlanden. Volgens de officiële cijfers zijn er momenteel ongeveer 352 bes...

16 mei 2020

Confronterende resultaten: Zorgen rondom coronacrisis

Lees Voor Een van onze actiepunten rondom het coronavirus is de preventie van de verspreiding van het virus. In samenwerking met het radiostation T...

12 mei 2020

Tijdens de crisis: Verpleegster Júlia

Lees Voor Júlia Vasco is verpleegster in de Nhaconjo Health Unit en maakt daarmee deel uit van het Every Life Matters-project. Dit heeft tot doel ...

blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10x per jaar het laatste nieuws over de projecten en acties van Light for the World.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.